Lavin Estates | Lyxig villa med havsutsikt i Santa Ponsa
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Lyxig villa med havsutsikt i Santa Ponsa

Fakta Bilder

482m2 4 Sovrum i Santa Ponsa

Denna fantastiska villa med havsutsikt renoveras för närvarande, så att slutresultatet är tekniskt och konceptuellt på samma nivå som en ny byggnad och uppfyller de högsta kraven när det gäller kvalitet och standard på finish. Fastighetens upphöjda läge garanterar optimal integritet samt en fantastisk utsikt över havet. Förutom design och högkvalitativa material betonar utformningen av villan också det praktiska vardagslivet. Till exempel förbinder en hiss alla nivåer i villan, så att personer med begränsad rörlighet också kan utnyttja fastigheten, och en vändskiva underlättar parkering in och ut ur det övre garaget - de som föredrar att parkera sin bil på gatunivå kan göra det i garaget, som är nästan 50 kvadratmeter stort. Vid planeringen av rummen i fastigheten har man lagt stor vikt vid att uppnå optimala siktlinjer - och en ljus, modern vardagsrumsdesign kombinerar smart traditionell mallorkinsk stil med moderna element. På vardagsrumsnivå smälter designköket och vardagsrummet samman - havsutsikten är allestädes närvarande, eftersom den är njutbar från alla nivåer i denna exceptionella fastighet. Det finns också en nivå med tre sovrum, alla med eget badrum, och en källare som erbjuder en mängd olika användningsområden: Gym, ytterligare ett sovrum med badrum, etc. Om du letar efter variation kommer du att bli bortskämd med valet - Santa Ponsa erbjuder många fritidsaktiviteter och familjer i synnerhet älskar denna plats, eftersom den har nästan allt att erbjuda: en klätterpark för barn, sporthamnar där segling eller dykkurser kan tas, golfbanor och även original Wimbledon tennisbanor finns tillgängliga för tennisentusiaster på country club. Extra: hiss, golvvärme (luftvärmepump), luftkonditionering, gym, 3 garageplatser.
 • Boyta

  482m2
 • Tomt

  1045m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02SH6B
 • Badrum

  4
 • Pris

  7 450 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: