Lavin Estates | Lyxig villa med havsutsikt och uthyrningslicens i…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Lyxig villa med havsutsikt och uthyrningslicens i Costa d'en Blanes

Fakta Bilder

398m2 5 Sovrum i Costa d'en Blanes

Denna enastående villa erbjuder inte bara hisnande havsutsikt, utan också en mängd bekvämligheter som garanterar maximal komfort och absolut integritet. Villan har 5 sovrum och 5 badrum, vilket ger gott om utrymme för familj och gäster. Två av sovrummen har en egen terrass med utmärkt havsutsikt. En höjdpunkt i denna bostad är utan tvekan det rymliga terrassområdet, som ger den perfekta miljön för avkopplande timmar utomhus. En jacuzzi och poolområdet inbjuder dig att njuta av solens varma strålar medan du beundrar panoramautsikten över havet. Köket med öppen planlösning är inte bara generöst tilltaget, utan också fullt utrustat med högkvalitativa Siemens-apparater. Det angränsande vardagsrummet öppnar också upp mot terrassen på bottenvåningen med havsutsikt, vilket är perfekt för att njuta av Medelhavsklimatet till fullo. För ytterligare avkoppling och välbefinnande erbjuder villan en bastu samt ett fitnessrum för att återuppliva kropp och själ. För praktiska aspekter erbjuder fastigheten ett garage för 2 bilar och tvåglasfönster för maximal energieffektivitet och lugn och ro. För dem som tycker om att laga mat utomhus finns ett utomhuskök med pizzaugn, perfekt för umgänge med familj och vänner. Villan levereras med en hyreslicens, vilket gör den till en attraktiv investeringsmöjlighet och perfekt för familjer som letar efter en tillflyktsort som erbjuder både lyx och funktionalitet. Ytterligare egenskaper: golvvärme, luftkonditionering h/c, förråd, öppen spis, tvåglasfönster, parkeringsplats, pool med klor.
 • Boyta

  398m2
 • Tomt

  1050m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02VIKH
 • Badrum

  5
 • Pris

  5 400 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: