Lavin Estates | Lyxig villa precis vid golfbanan
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Lyxig villa precis vid golfbanan

Fakta Bilder

844m2 6 Sovrum i Santa Ponsa

Denna exklusiva villa, som ligger direkt vid golfbanan Santa Ponsa, är ett uttryck för lyx och sofistikering på en rymlig, platt tomt på 2135 m². Användningen av material av högsta kvalitet och kända varumärken, i kombination med modern arkitektur som skickligt integrerar medelhavselement, ger denna fastighet en ojämförlig aura. Bottenvåningen har en imponerande entré, ett rymligt vardagsrum och matsal med designkök i öppen planlösning av Birgit Müller, ytterligare ett separat kök, två sovrum (ett för personal och ett för gäster), båda med eget badrum, ett kontor, en tvättstuga och en gästtoalett. Alla rum på bottenvåningen har tillgång till den rymliga trädgården med en generös pool. På övervåningen finns master-sviten med omklädningsrum, jacuzzi och ett rymligt badrum, ytterligare tre sovrum, vart och ett med eget badrum, samt ett spelrum. I källaren erbjuder villan en hemmabio, ett rymligt spaområde med inomhuspool, jacuzzi, turkiskt bad, bastu, dusch och relaxavdelning samt ett gym, ett komplett badrum och en bodega. Bland övriga detaljer kan nämnas ett dubbelgarage, golv i natursten och ek, luftkonditionering med värme- och kylfunktion, golvvärme med värmepump, två öppna spisar, köksmaskiner från Gaggenau och Miele, Schüco aluminiumfönster och ett Sonos ljudsystem.
 • Boyta

  844m2
 • Tomt

  2152m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  02LMLL
 • Badrum

  9
 • Pris

  9 400 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: