Lavin Estates | Lyxvilla med havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Lyxvilla med havsutsikt

Fakta Bilder

254m2 3 Sovrum i Port Andratx

I Port Andratx, den framstående fiske- och yachthamnen i den exklusiva sydvästra delen av Mallorca, hittar du denna drömlika, moderna lyxvilla, som inte bara fängslar med sin arkitektur, utan också med användningen av material av högsta kvalitet. Villan ligger i bostadsområdet på första raden och erbjuder avskildhet samt en vacker havsutsikt och underbara solnedgångar. Förutom ett rymligt vardagsrum och matplats med ett fullt utrustat lyxkök har villan tre sovrum, alla med eget badrum, en tvättstuga, en gästtoalett, källare, uteplats och många andra extrafunktioner som golvvärme och luftkonditionering via värmepump och sol, säkerhetsövervakning, elektriska fönsterluckor, två underjordiska parkeringsplatser med direkt tillgång till huset och privat pool. Den slutna villaparken "New Folies" har totalt 41 parhus, en stor gemensam pool, trädgårdar och underjordiska garage. Dessutom kan Gran Folies Clubhouse med alla dess bekvämligheter som SPA-området, inomhuspoolen, conciergetjänsten eller fitnessområdet användas och man får ett VIP-kort för Beach Club Cala Llamp.
 • Boyta

  254m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02UJU7
 • Badrum

  3
 • Pris

  3 995 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: