Lavin Estates | Magnifik villa med havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Magnifik villa med havsutsikt - Sold

Fakta Bilder

866m2 5 Sovrum i Cala Vinyes - Sold

När man kommer in på denna egendom känner man omedelbart att man har kommit in i en oas från världen utanför. Lummiga trädgårdar omger den generösa villan med plana gräsmattor, fruktträd och skuggiga palmer - ett paradis för barn - med en enorm pool för att njuta av sommaren. Inom 5 minuters promenad genom det angränsande grönområdet kan du vara på Cap Falco-stranden eller på Cala Vinyas-stranden där du kan smutta på cocktails med fötterna i sanden. Den generösa villan, perfekt för familjer och underhållning, erbjuder utmärkt boende med underbara terrasser för att njuta av solen från morgon till kväll. När du kommer in i fastigheten har du en vacker entréhall med dubbel takhöjd och uteplats trädgård, öppen planlösning kök, matsal och vardagsrum med öppen spis - alla öppnar ut mot terrasser med utsikt över trädgården och havet. På denna nivå finns också ett stort kontor (eller 5: e sovrum), gym, komplett badrum och en gästtoalett. Trappor leder upp till sovrumsnivå där det finns en stor sovrumssvit plus ytterligare tre sovrumssviter - varav två har separata sittplatser. Alla sovrum har tillgång till en terrass. Det finns också en takterrass med panoramautsikt. På källarplanet kommer bilentusiaster att älska garaget med plats för minst 6 bilar. Det finns också en vinkällare, tvättstuga, tekniskt område och gott om förvaring. Detta eleganta hem har luftkonditionering, golvvärme, solpaneler, musiksystem, uppsamlingstank för regnvatten och en hiss som tar dig till alla nivåer. En visning rekommenderas starkt för att uppskatta kvaliteten och läget.
 • Boyta

  866m2
 • Tomt

  2612m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02MO2E
 • Badrum

  5
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: