Lavin Estates | Medelhavsfinca att renovera
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Medelhavsfinca att renovera

Fakta Bilder

197m2 4 Sovrum i Calvia

Denna före detta citronplantage - La Limonera - erbjuder det perfekta tillfället att förverkliga din egen finca-dröm på Mallorca. Detta rustika hem ligger på en plan tomt på ca 19.150 kvm, som också skulle vara idealisk för hästhållning. Den tidigare förvaringshallen för citroner kan omvandlas till ett stall. Det finns fortfarande många citrusträd som skapar en charmig medelhavskänsla. Fincan byggdes 1982 och har för närvarande 4 sovrum och badrum - allt på en nivå. En 30 kvm stor täckt terrass vid poolen erbjuder en skuggig plats att koppla av på även under de varmaste sommardagarna. Fastigheten kräver renovering. Fincan har elanslutning till staden och egen brunn.
 • Boyta

  197m2
 • Tomt

  19150m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02QZYU
 • Badrum

  4
 • Pris

  1 900 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: