Lavin Estates | Medelhavsvilla i Bendinat
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Medelhavsvilla i Bendinat - Sold

Fakta Bilder

312m2 4 Sovrum i Bendinat - Sold

Denna charmiga villa ligger intill den kungliga golfbanan i Bendinat och har en vacker grön omgivning på en rymlig platt tomt. Fastigheten, i klassisk medelhavsstil, erbjuder ett bekvämt boende. På bottenvåningen finns ett dubbelt vardagsrum med öppen spis, en separat matplats, fullt utrustat kök, gästtoalett, 3 sovrum och ett badrum. På övervåningen finns ett stort master bedroom med omklädningsrum, ett rymligt badrum med badkar och dusch, ett kontor och en privat terrass. Det finns också en separat gästlägenhet. Några steg bort finns ett soligt poolområde med gott om plats för solstolar, ett utomhusbadrum och en uppvuxen trädgård som erbjuder mycket avskildhet. Fastighetens funktioner inkluderar centralvärme, luftkonditionering och en trippel carport. Bendinat är ett av de mest exklusiva områdena på sydvästra Mallorca och det fängslar med sin lugna och prestigefyllda atmosfär, förutom det korta avståndet till Palma, golfbanan, Puerto Portals och flera stränder.
 • Boyta

  312m2
 • Tomt

  1514m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  025MHJ
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: