Lavin Estates | Medelhavsvilla med havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Medelhavsvilla med havsutsikt - Sold

Fakta Bilder

319m2 4 Sovrum i Camp de Mar - Sold

Denna medelhavsvilla ligger i ett lugnt, idylliskt läge i Camp de Mar, nära den 18-håls golfbanan och sandstranden som inte ligger långt borta. Fastigheten ligger på en kulle med fantastisk havsutsikt och sydvästlig orientering. Fastigheten har 4 sovrum, ett garage med plats för 2 bilar och en rymlig täckt och öppen terrass på poolnivån. Huvudbyggnaden är fördelad på 2 våningar med ett rymligt vardagsrum och angränsande läsrum och ett kök / matplats med öppen planlösning. Det stora sovrummet med walk-in omklädningsrum och eget badrum och ytterligare 2 sovrum med ytterligare ett badrum ligger på övervåningen. I anslutning till poolterrassen finns en gäststudio med eget badrum. Den generösa tomten för denna fastighet erbjuder avskildhet och ett soligt läge. Andra funktioner inkluderar: Luftkonditionering, oljeuppvärmning, öppen spis och en infinitypool.
 • Boyta

  319m2
 • Tomt

  1830m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02OCE2
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: