Lavin Estates | Medelhavsvilla med havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Medelhavsvilla med havsutsikt - Sold

Fakta Bilder

192m2 4 Sovrum i Camp de Mar - Sold

Den vackra villan ligger i ett av de mest exklusiva områdena på sydvästra Mallorca och har utsikt över Camp de Mar-bukten. Förutom havsutsikten, lugnet och avskildheten är det möjligt att njuta av solen under hela dagen på grund av den södra orienteringen. Villan med en byggd yta på 367 m² på en tomt på 825 m² har följande layout: ingången finns på den övre nivån och har en ljus entrélobby och tillgång till de tre sovrummen, inklusive master-sviten och ett rymligt badrum en-suite och ytterligare två sovrum som delar ett badrum. Alla sovrum har en fantastisk utsikt över havet. Den lägre nivån har ett rymligt och ljust vardagsrum / matsal med öppen spis som ett extra gästrum med badrum; och har direkt tillgång till den stora terrassen med pool och en täckt grillplats. Extra funktioner är följande: ett garage, parkeringsplats, central luftkonditionering, golvvärme genom en värmepump, säljs möblerad och ett förråd.
 • Boyta

  192m2
 • Tomt

  845m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02GCE9
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: