Lavin Estates | Medelhavsvilla med havsutsikt i bästa läge i Camp de…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Medelhavsvilla med havsutsikt i bästa läge i Camp de Mar

Fakta Bilder

192m2 4 Sovrum i Camp de Mar

Denna vackra villa ligger på en av de mest exklusiva platserna på sydvästra Mallorca med utsikt över Camp de Mar-bukten. Fördelningen av villan med en byggd yta på 367 kvm på en tomt på 825 m² är som följer: Ingången till villan är genom en hall på översta våningen med tillgång till de tre sovrummen. Ett av dem är master-sviten med ett rymligt badrum. Alla sovrum på denna nivå har havsutsikt. På bottenvåningen finns det rymliga vardagsrummet med matplats och öppen spis och ett gästrum med badrum. Från denna våning har man tillgång till terrassen med pool och den täckta grillplatsen. Extras inkluderar ett garage, central AC, golvvärme, tvättstuga.
 • Boyta

  192m2
 • Tomt

  845m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02GCE9
 • Badrum

  3
 • Pris

  3 900 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: