Lavin Estates | Medelhavsvilla med magnifik havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Medelhavsvilla med magnifik havsutsikt

Fakta Bilder

321m2 4 Sovrum i Port Andratx

Denna medelhavsvilla ligger i Port Andratx, den framstående naturhamnen på sydvästra Mallorca. Tomten är belägen på en sluttning och har en underbar havsutsikt. Villan har 4 sovrum, tre badrum och ett solarium på terrassvåningen. Förutom den medelhavsinspirerade atmosfären övertygar denna fastighet genom sitt stora vardagsrum och matplats med modernt kök och skorsten. Uteplatsen har 55 kvm takterrasser, samt öppna terrasser och en pool. Ytterligare extrautrustning inkluderar centralvärme, luftkonditionering f/c, grill, videointerfonsystem, larmsystem, högkvalitativa badrum av Duravit / Phillip Starck, dubbelglasade fönster och dubbelgarage. Trädgården är rikligt planterad och har ett automatiskt bevattningssystem.
 • Boyta

  321m2
 • Tomt

  1000m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02TT4V
 • Badrum

  4
 • Pris

  4 950 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: