Lavin Estates | Modern familjevilla i Costa de la Calma
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Modern familjevilla i Costa de la Calma

Fakta Bilder

269m2 3 Sovrum i Costa de la Calma

Denna ljusa villa med sina tydliga linjer skapar en atmosfär av ungdomlig dynamik. Perfekt för unga, trendiga familjer som uppskattar den moderna designen och gott om utrymme, både inomhus och i trädgården. Vardagsrummet/matsalen med öppen planlösning och öppen spis utgör villans mittpunkt. Ett separat kontor på bottenvåningen kan användas som en idealisk reträttplats eller som ett 4: e sovrum om det behövs. Trädgården gränsar direkt till en grön zon, och stranden kan nås härifrån via en liten stig inom några minuter. Ett dubbelgarage, miljövänlig solvärmeproduktion och golvvärme i hela huset gör livet här extremt trevligt under alla årstider. Läget i den lugna, familjevänliga staden Costa de la Calma, liksom den enkla tillgängligheten till alla bekvämligheter, såsom restauranger, kaféer och många shoppingmöjligheter som den närliggande staden Santa Ponsa har att erbjuda, ger fastigheten ytterligare överklagande.
 • Boyta

  269m2
 • Tomt

  980m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  01VG4Z
 • Badrum

  2
 • Pris

  1 690 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: