Lavin Estates | Modern lyxvilla med havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Modern lyxvilla med havsutsikt

Fakta Bilder

680m2 7 Sovrum i Portals

Denna lyxiga moderna villa är för närvarande under uppbyggnad och kommer att vara klar september 2024. Endast de bästa materialen används och det perfekta läget, mitt i Portals med gångavstånd till de olika stränderna och butikerna samt restauranger och den berömda hamnen Puerto Portals gör det till en av ett slag. Villan kan nås med bil genom bilhissen eller genom huvudentrén på samma nivå. På den övre nivån har du de fem sovrummen, alla med eget badrum och fantastisk havsutsikt och på bottenvåningen, också med fantastisk havsutsikt, hittar du det stora öppna vardagsrummet / matsalen med panoramautsikt över havet, det fullt utrustade öppna köket med ett extra matlagningsutrymme. Hela området har en direkt tillgång till terrassen där du kommer att kunna njuta av en underbar tid med den stora poolen och chill out-området, grillen och uteserveringen. På samma nivå finns också ett annat sovrum med eget badrum samt en gästtoalett. Denna underbara villa har golvvärme, luftkonditionering varm / kall, parkeringsplats utanför i garaget för totalt 6 bilar samt i den stora källaren ett gym, spaavdelning, media och spelrum samt med ytterligare ett sovrum med eget badrum.
 • Boyta

  680m2
 • Tomt

  1328m2
 • Sovrum

  7
 • Property ID

  02QVYY
 • Badrum

  8
 • Pris

  9 900 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: