Lavin Estates | Modern nybyggd villa med havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Modern nybyggd villa med havsutsikt

Fakta Bilder

263m2 3 Sovrum i Port Andratx

Detta nya och moderna parhus ligger i det exklusiva bostadsområdet New Folies. New Folies ligger i Port Andratx, den framstående fiske- och segelbåtshamnen i sydvästra Mallorca. Villan ligger på en kulle i samhället och erbjuder spektakulär utsikt över bukten och det öppna havet. Villan är byggd av högkvalitativa material och utrustad med den modernaste tekniken och lämnar inget övrigt att önska. Den erbjuder ett rymligt vardagsrum och matplats med ett fullt utrustat lyxkök, såsom tre sovrum med vardera ett badrum en-suite, en tvättstuga, källare och många fler extrafunktioner som golvvärme och luftkonditionering genom värmepump och solpaneler, en uteplats, två underjordiska parkeringsplatser, privat pool, gemensam pool, fitnessområde, SPA, klubbhus, concierge, smarta hemsystem och elektriska fönsterluckor.
 • Boyta

  263m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02S637
 • Badrum

  3
 • Pris

  4 300 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: