Lavin Estates | Modern trädgårdslägenhet i frontlinjen med vacker…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Modern trädgårdslägenhet i frontlinjen med vacker havsutsikt

Fakta Bilder

83m2 2 Sovrum i Port Andratx

Denna moderna förstklassiga lägenhet ligger i ett av de mest spektakulära lägena som Port Andratx kan erbjuda. Den ligger i första havslinjen och erbjuder en panoramautsikt över bukten och det öppna havet. Förutom den fria utsikten erbjuder det lilla samhället med endast tio enheter en stor pool och en medelhavsträdgård. Lägenheten har utrustats med de bästa materialen och har ett fullt utrustat kök som golvvärme, smakfullt naturligt golv och luftkonditionering h / c. Lägenheten har ett öppet vardagsrumskoncept med vardagsrum och matplats och två sovrum med badrum. Den absoluta höjdpunkten i denna lägenhet är det vackra utomhusområdet med över 80sqm terrass och den spektakulära havsutsikten i södra exponering. Andra funktioner inkluderar en parkeringsplats, förråd, hiss och elektriska fönsterluckor. Det unika läget och stilen gör denna fastighet till en sällsynthet och det perfekta fritidshuset.
 • Boyta

  83m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02SZX8
 • Badrum

  2
 • Pris

  1 625 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: