Lavin Estates | Modern villa direkt vid stranden
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Modern villa direkt vid stranden

Fakta Bilder

729m2 7 Sovrum i Cala Fornells

Denna renoverade villa ligger i den andra havslinjen direkt vid stranden i den pittoreska bukten Cala Fornells på den exklusiva sydvästra delen av Mallorca. Villan har totalt sju sovrum, alla med en-suite badrum, fördelade mellan huvudbyggnaden och gästhuset. Fastigheten är utrustad med material av högsta kvalitet och har en byggyta på ca 1 154 m² och erbjuder ett fantastiskt läge vid havet samt generösa grönområden med gräsmattor och trädgårdar i medelhavsstil. Huset är idealiskt för en stor familj med barn. Ytterligare funktioner inkluderar ett fullt utrustat designkök med Miele-apparater, golvvärme och luftkonditionering via värmepump, gästhus, gästlägenhet, hiss, stengolv och parkett i äkta trä, elektriska fönsterluckor, gasspis, pool, garage för 4 bilar, komplett inredning, domotiskt system, förråd.
 • Boyta

  729m2
 • Tomt

  3955m2
 • Sovrum

  7
 • Property ID

  02PT7K
 • Badrum

  7
 • Pris

  8 900 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: