Lavin Estates | Modern villa i andra havsbandet
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Modern villa i andra havsbandet

Fakta Bilder

274m2 4 Sovrum i Port Andratx

Denna imponerande lyxvilla ligger i Port Andratx, den framstående natur- och fiskehamnen i den exklusiva sydvästra delen av Mallorca. Den ligger i Cala Llamp och erbjuder hisnande havsutsikt med en atmosfär av solnedgång. Husets individuellt utformade arkitektur imponerar med sina rum fulla av ljus. Inredningen är av högsta kvalitet och kombinerar medelhavsstil och moderna element på ett smakfullt sätt. Villan har en total yta på ca 450 m² och erbjuder ett rymligt vardagsrum och matplats, fyra sovrum med badrum en-suite och ett generöst utomhusområde. Den väl genomtänkta designen ger optimal utsikt över havet från alla rum. Tomten sträcker sig över ca 883 m² och kännetecknas av sitt soliga läge. Den har ingen insyn och har rymliga terrasser som inbjuder till avkoppling och umgänge. Cala Llamp på Mallorcas sydvästkust är ett av de mest exklusiva bostadsområdena. Bukten ligger inbäddad mellan Tramuntana-bergens imponerande klippor och erbjuder lugna omgivningar, klart vatten och till synes oändliga vyer. Beläget på den andra havslinjen finns det bara en obyggbar grön zon framför huset, vilket garanterar oavbruten havsutsikt. Denna fastighet är en riktig pärla som kommer att tilltala kräsna köpare som letar efter ett lyxigt hem på en exklusiv plats. Med sitt fantastiska läge, högkvalitativa inredning och unika design förkroppsligar denna villa medelhavslyxen på Mallorca. Ytterligare funktioner inkluderar golvvärme via värmepump, larmsystem, Schüco-dörrar och fönster, luftkonditionering h/c, öppen spis, smarta hem, uppvärmd pool, hiss, fullt utrustat kök och garage med elanslutning.
 • Boyta

  274m2
 • Tomt

  883m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02WBKW
 • Badrum

  4
 • Pris

  9 900 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: