Lavin Estates | Modern villa i hamnen i Port Andratx
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Modern villa i hamnen i Port Andratx

Fakta Bilder

305m2 4 Sovrum i Port Andratx

Denna moderna villa, som totalrenoverades 2020 med de bästa materialen, ligger på den nedre delen av Montport-kullen ovanför hamnen i Puerto de Andratx. Det är bara några minuter från Club de Vela och hamnpromenaden. Den breda fasaden med sina stora fönster erbjuder fantastisk utsikt över hamnen och havet och lyser upp alla rum i huset med ljus. På övervåningen finns det stora sovrummet med eget badrum och omklädningsrum, samt ytterligare två sovrum med eget badrum. Det fjärde sovrummet ligger i en separat anexbyggnad på fastigheten. Bottenvåningen är indelad i ett stort vardagsrum med tillgång till den öppna och täckta terrassen, modernt utrustat kök med tvättstuga, matsal och gästtoalett. Den välskötta trädgården med poolen (uppvärmbar) är mycket privat. Andra extrafunktioner inkluderar: ett fitnessområde, en frys, KNX-system (kontroll av hela villan).
 • Boyta

  305m2
 • Tomt

  1005m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02TEAR
 • Badrum

  4
 • Pris

  7 950 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: