Lavin Estates | Modern villa in sought-after location in Nova Santa…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Modern villa i eftertraktat läge i Nova Santa Ponsa - Sold

Fakta Bilder

Modern villa in sought-after location in Nova Santa Ponsa - Sold

Upplev den exceptionella känslan i denna moderna lyxvilla med modern arkitektur, inbäddad i en av de mest eftertraktade gatorna i Nova Santa Ponsa. På bara några minuter kan du nå kända golfbanor och den berömda Port Adriano, medan denna moderna villa lovar en levande upplevelse i en klass för sig. De rymliga, ljusa rummen kombinerar perfekt komfort och elegans. Vardagsrummet och matsalen imponerar med sin dubbla takhöjd och en mysig öppen spis som inbjuder dig att dröja dig kvar. En inbjudande terrass sträcker sig härifrån och smälter harmoniskt in i det uppfriskande poolområdet. Det fullt utrustade köket erbjuder inte bara kulinariska läckerheter, utan också tillgång till den vackra trädgården bakom huset. En idyllisk plats som ger sval skugga under varma dagar och en säker och rolig plats för dina barn att leka på. Denna villa imponerar med totalt 5 stilfullt designade sovrum, 3 på bottenvåningen och 2 på övervåningen. 4 badrum och en gästtoalett lämnar inget övrigt att önska. En tvättstuga och ett rymligt garage för 2 bilar kompletterar erbjudandet. Särskild uppmärksamhet ägnas åt den exklusiva inredningen, inklusive golvvärme och luftkonditionering, som ger en behaglig atmosfär. Denna prestigefyllda fastighet kombinerar stil, komfort och ett förstklassigt läge i Nova Santa Ponsa och lovar dig en fulländad vistelse på Mallorca. På mindre än 10 minuter med bil kan du nå många sevärdheter och bekvämligheter på ön.
 • Boyta

  394m2
 • Tomt

  1293m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  021PD2
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: