Lavin Estates | Modern villa med fantastisk havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Modern villa med fantastisk havsutsikt - Sold

Fakta Bilder

387m2 5 Sovrum i Costa d'en Blanes - Sold

Denna fantastiska fastighet har en mängd imponerande funktioner som gör den till ett verkligt exceptionellt fynd. Beläget i ett lugnt område i Costa d'en Blanes, erbjuder det lugn och ro, med spektakulär havsutsikt från varje våning. Villans söderläge säkerställer att den badar i naturligt ljus, vilket skapar en ljus och välkomnande atmosfär hela tiden. Inuti är fastigheten utrustad med golvvärme, kanaliserad varm och kall luftkonditionering och en hiss, vilket säkerställer att invånarna kan njuta av största möjliga komfort och bekvämlighet. Med fem sovrum och fyra badrum finns det gott om plats för en stor familj eller för att underhålla gäster. Dessutom erbjuder gästlägenheten med två bäddar ett perfekt utrymme för besökare att bo bekvämt och privat. Fastigheten har också ett tvåbilsgarage med extra förvaringsutrymme samt ett hemmagym, vilket gör det till ett idealiskt val för dem som värdesätter en aktiv livsstil. Fastigheten har en hyreslicens, vilket gör den till en utmärkt investeringsmöjlighet för dem som vill generera inkomster från semesteruthyrning. Med kanaliserad varm och kall luftkonditionering kan du njuta av bekväma temperaturer året runt. Utomhusutrymmet är lika imponerande, med en pool med poolvärmare, vilket erbjuder ett utmärkt sätt att förlänga din simsäsong och njuta av din pool under längre perioder av året. Denna vackra fastighet är verkligen ett drömhem, som ger den perfekta kombinationen av lyx och komfort i ett fantastiskt läge.
 • Boyta

  387m2
 • Tomt

  847m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02TKVC
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: