Lavin Estates | Modern villa med havsutsikt i Portals Nous
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Modern villa med havsutsikt i Portals Nous - Sold

Fakta Bilder

371m2 7 Sovrum i Portals - Sold

Välkommen till din nya drömvilla i Portals Nous, med gångavstånd till centrum, internationella skolor och andra bekvämligheter. Denna rymliga fastighet erbjuder allt du behöver för ett bekvämt och lyxigt boende på Mallorca. Med 6 sovrum och 5 badrum på 2 våningar erbjuder denna villa gott om utrymme för din familj och gäster. Varje sovrum är smakfullt utformat och erbjuder avskildhet, komfort och i vissa fall vacker havsutsikt. Hemmets hjärta är ett rymligt vardagsrum och matsal som leder till en fantastisk huvudterrass. Här kan du njuta av avkopplande kvällar med vänner och familj. Det moderna köket med matplats är den perfekta platsen för att förbereda kulinariska läckerheter. Det platta och rymliga trädgårdsområdet är perfekt för familjer med barn och erbjuder gott om utrymme att leka och tumla runt. I källaren hittar du en fullt utrustad hemmabio, en praktisk tvättstuga och ett gott förvaringsutrymme för dina personliga tillhörigheter. MAny utomhusparkering: du och dina gäster behöver inte oroa er för parkering eftersom det finns gott om utrymme tillgängligt. Denna villa är ett perfekt hem för familjer som vill njuta av Medelhavslivet till fullo. Med sina rymliga rum, havsutsikt och bästa läge i Portals Nous erbjuder den allt du kan önska dig. Boka en visning idag och få ut det mesta av din vistelse.
 • Boyta

  371m2
 • Tomt

  1372m2
 • Sovrum

  7
 • Property ID

  02TLJZ
 • Badrum

  5
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: