Lavin Estates | Modern villa med havsutsikt och avskildhet
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Modern villa med havsutsikt och avskildhet

Fakta Bilder

272m2 6 Sovrum i Port Andratx

Denna moderna villa ligger i Port Andratx, den framstående fiskehamnen och marinan i den exklusiva sydvästra delen av Mallorca. Villan har genomgått en totalrenovering och är lyxigt inredd och utrustad med den senaste hemtekniken, på ett eftertraktat promenadavstånd till hamnen och dess bekvämligheter. Villan har ett rymligt vardagsrum och matplats med ett kök med öppen planlösning. De höga taken ger huset en hel del charm och lätthet. Det finns sex sovrum, alla med eget badrum, varav ett för närvarande används som gym. Husets teknik omfattar allt från GIRA-domotik, golvvärme, värmepump, luftkonditionering, elektriska gardiner, persienner, markiser till ett ljud- och larmsystem. Trädgården är anlagd i medelhavsstil och erbjuder gott om avskildhet. Höjdpunkten är en olivlund med mycket gamla träd. Från terrassen, sovrummet och vardagsrummet har man en fantastisk havsutsikt. Ytterligare funktioner i denna villa inkluderar hiss, garage, bastu, pool och mycket mer.
 • Boyta

  272m2
 • Tomt

  1285m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  02VBKL
 • Badrum

  6
 • Pris

  6 500 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: