Lavin Estates | Modern villa med imponerande havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Modern villa med imponerande havsutsikt - Sold

Fakta Bilder

444m2 4 Sovrum i Costa d'en Blanes - Sold

Denna moderna och mycket eleganta fastighet ligger i det eftertraktade bostadsområdet Costa d'en Blanes, mycket nära yachthamnen Puerto Portals med sina restauranger, barer, butiker och två sandstränder, och bara 10 minuter med bil från Palma. Villan är ett enda stående hem med en mångsidig känsla av att använda naturens element och plats som bakgrund - varje tum av huset är utformat för att dra full nytta av den spektakulära utsikten och närheten till den frodiga utomhus och med material av bästa kvalitet. Även den arkitektoniska utformningen är gjord med stor finess och med den framtida ägarens krävande behov i åtanke. Privata utrymmen är gjorda i terrassliknande kuber på översta våningen och de sociala områdena är väl placerade bredvid varandra - med en dold tillflyktsort i trädgården. Villan med tre våningar erbjuder öliv när det är som bäst: ett stort vardagsrum med matplats i öppen planlösning med kök och tillgång till terrasser och poolområde, fyra sovrum med eget badrum, rymlig takterrass med spektakulär utsikt och plats för middagar eller solbad och en källarvåning som kan användas som SPA-område eller biografrum. Färdigställande tredje kvartalet år 2023.
 • Boyta

  444m2
 • Tomt

  820m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02DYDH
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: