Lavin Estates | Mysigt nybyggt radhus i Calvia by
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Mysigt nybyggt radhus i Calvia by - Sold

Fakta Bilder

93m2 4 Sovrum i Calvia - Sold

Bara några minuters bilresa från internationella skolor, vackra sandstränder, marinor och golfbanor, byggs detta nya projekt i den fridfulla byn Calvià på sydvästra Mallorca. Området har en gemensam pool och 12 radhus av hög kvalitet, varav 8 redan är byggda och ytterligare 4 är under uppbyggnad. På bottenvåningen finns ett sovrum, en gästtoalett och ett rymligt vardagsrum med matplats, ett modernt öppet kök och tillgång till en privat terrass. På första våningen finns det stora sovrummet med eget badrum och ytterligare två sovrum som delar ett badrum. De rymliga rummen med utomhusterrasser och den genomtänkta inredningen definierar dessa hus på ett sätt som smälter sömlöst in i de naturliga omgivningarna i byn Calvià. Ytterligare funktioner inkluderar en utomhusparkeringsplats för ett fordon, luftkonditionering varm / kall och förinstallation för en jacuzzi, öppen spis och laddningsstation för elfordon. Njut av den lantliga idyllen i en typisk mallorkinsk by med olika barer, restauranger och butiker inom gångavstånd.
 • Boyta

  93m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02L9HA
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: