Lavin Estates | Mysigt renoverat duplex i Costa de la Calma
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Mysigt renoverat duplex i Costa de la Calma - Sold

Fakta Bilder

148m2 3 Sovrum i Costa de la Calma - Sold

En charmig delvis renoverad duplexlägenhet i ett litet, välskött medelhavsområde i det lugna bostadsområdet Costa de la Calma. Fastigheten ligger i sydostläge och erbjuder vacker utsikt över landskapet och massor av sol. På den övre våningen finns ett rymligt vardagsrum med öppen spis och tillgång till en täckt terrass, ett kök med matplats, ett sovrum och ett badrum. På nedre plan finns två sovrum med två badrum en suite, ett tvättstuga och ett förråd. Sovrummen har inbyggda garderober och lägenheten har förinstallationer för golvvärme. En terrass på nedre våningen leder till en vacker gemensam pool inbäddad i en fin trädgård och utrymme för avkoppling. Dessutom ingår en underjordisk parkeringsplats i fastigheten.
 • Boyta

  148m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02OVIG
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: