Lavin Estates | Newly built villa with sea view in Santa Ponsa
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Nybyggd villa med havsutsikt i Santa Ponsa

Fakta Bilder

Newly built villa with sea view in Santa Ponsa

Denna nybyggda villa byggdes med stor omsorg om detaljerna på en av de sista tomterna med havsutsikt i Santa Ponsa. Särskild uppmärksamhet ägnades åt kvalitet, god energieffektivitet och lämplighet för daglig användning i kombination med modern design. Platå tomten garanterar praktiskt taget solsken hela dagen lång. Vardagsrummet imponerar med sin öppna och ljusa design med fönster från golv till tak, så att den fantastiska panoramautsikten är allestädes närvarande. Under de kallare årstiderna ger golvvärmen (värmepump) och eldstaden en trevlig atmosfär. På denna nivå finns också en stor svit med badrum en-suite och master-sviten med master-badrum, utrustad med bastu. En vindskyddad innergård leder till den rymliga takterrassen via en extern trappa. Här belönas du med en panoramautsikt över havet och Santa Ponsas kust. På villans nedre plan finns två gästsviter, var och en med eget badrum och ett gemensamt vardagsrum som kan omvandlas till ett extra sovrum. I källaren kommer bilälskare att bli glada över det rymliga garaget.
 • Boyta

  590m2
 • Tomt

  1506m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02N1MT
 • Badrum

  4
 • Pris

  14 900 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: