Lavin Estates | Ny modern villa med havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Ny modern villa med havsutsikt

Fakta Bilder

407m2 5 Sovrum i Cala Vinyes

I den övre delen av Cala Vinyas med enkel åtkomst och fri havsutsikt hittar vi detta fantastiska projekt av en modern villa. På en tomt på cirka 1.290 m2 kommer ett vackert modernt och elegant hus att byggas. Stora panoramafönster gör att du kan njuta av ljuset och den vackra utsikten. Det består av 450 m2 byggd yta med kök, ett rymligt vardagsrum, 5 sovrum, 5 badrum och garage för två bilar. Byggnationen startar så snart det finns en köpare. Om du har några frågor eller vill besöka, står vi till ditt förfogande.
 • Boyta

  407m2
 • Tomt

  1287m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02NZHJ
 • Badrum

  5
 • Pris

  3 200 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: