Lavin Estates | Nybyggd lyxvilla med havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Nybyggd lyxvilla med havsutsikt

Fakta Bilder

500m2 7 Sovrum i Camp de Mar

I ett privilegierat bostadsområde i Camp de Mar ligger Villa Biniorella på en sluttande tomt på över 2 000 m² med unik havsutsikt. Villan har en boyta på mer än 700 m² med 5 till 7 sovrum med eget badrum och omklädningsrum (varav 3 fortfarande kan planeras enligt dina önskemål), en vardagsrumsdel på övervåningen, kök och matplats på bottenvåningen och en separat gästlägenhet. Från köket/matplatsen har du tillgång till en vacker terrass med pergola och en 55 m² stor saltvattenpool. Den modernaste hustekniken kompletterar utrustningen. Fastigheten och dess storlek ger dig gott om designfrihet för att anpassa den till dina individuella önskemål. Villan beräknas vara färdigställd sommaren 2023.
 • Boyta

  500m2
 • Tomt

  2144m2
 • Sovrum

  7
 • Property ID

  02PGJG
 • Badrum

  5
 • Pris

  6 650 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: