Lavin Estates | Nybyggd lyxvilla med havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Nybyggd lyxvilla med havsutsikt - Sold

Fakta Bilder

585m2 5 Sovrum i La Bonanova - Sold

Denna enastående villa i medelhavsstil med fin havsutsikt ligger i det lugna bostadsområdet Bonanova, bara några minuter från centrala Palma och bekvämt beläget bredvid en internationell skola. Fastigheten har ett rymligt ljust vardagsrum med ett öppet koncept fullt utrustat kök, 5 sovrum med eget badrum, gästtoalett, biograf och bodega. Flera rymliga terrasser som erbjuder avskildhet, en underbar utsikt över slottet Bellver och grönområdet. Mysigt täckt område för att njuta av friskheten och skuggan medan du äter lunch. Hela huset är byggt med högkvalitativa material och över hela fastigheten har du golvvärme, luftkonditionering varm / kall, trä och natursten golv, garage parkering för 2 bilar parkering och en vacker infinity pool. Detta är en unik möjlighet i Palma.
 • Boyta

  585m2
 • Tomt

  688m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02SJSG
 • Badrum

  6
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: