Lavin Estates | Nybyggd villa i bungalowstil
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Nybyggd villa i bungalowstil - Sold

Fakta Bilder

316m2 4 Sovrum i Santa Ponsa - Sold

Denna nybyggda villa i bungalowstil kommer att glädja alla som gillar modern design - den kombinerar på ett smart sätt ett toppmodernt koncept med vardagspraktik och inslag av medelhavsstil. Fastigheten är formad som ett "O", vilket innebär ett enkelt boende på en nivå. På ena sidan finns det öppna köket och det ljust designade vardagsrummet som gränsar till en terrass på cirka 100 kvm med utsikt hela vägen till Tramuntana-bergen. I mitten finns den öppna uteplatsen och poolen. Sovflygeln med fyra sovrum, alla med eget badrum, ligger på motsatt sida med utsikt över den egna citrusträdgården. Trots den moderna designen och de stora fönsterelementen har en behagligt varm atmosfär skapats tack vare många ekelement. Golvvärme (värmepump) och luftkonditionering skapar en behaglig atmosfär året runt, vilket gör fastigheten lämplig inte bara som ett andra hem utan också som ett året runt-boende. En täckt carport för fyra fordon samt ytterligare två parkeringsplatser kompletterar detta erbjudande.
 • Boyta

  316m2
 • Tomt

  1492m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02L9RK
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: