Lavin Estates | Nybyggd villa i Costa de la Calma
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Nybyggd villa i Costa de la Calma - Sold

Fakta Bilder

361m2 4 Sovrum i Santa Ponsa - Sold

Denna nybyggda villa med färdigställande i april/maj 2023 ligger i det lugna bostadsområdet Costa de la Calma. Vid planeringen av denna villa i bungalowstil ägnades särskild uppmärksamhet inte bara åt moderna designaspekter utan också åt dess lämplighet för daglig användning. Ett rymligt och öppet vardagsrum med matplats smälter nästan sömlöst in i det generöst planerade täckta utomhusområdet med utsikt över poolen - ett område som kommer att användas mycket, särskilt på sommaren. Förutom den rymliga master-sviten finns det ytterligare tre sovrum - alla med eget badrum. Häcker-köket med öppen planlösning är fullt utrustat med Bosch-apparater, dubbeldörrkylskåp med isdispenser, vinkylare och en designad fläktkåpa. Villan lämnar inget att önska på grund av dess funktioner som golvvärme, luftkonditionering, domotiskt system och solcellspaneler. En täckt parkeringsplats för två fordon finns i källaren till denna nybyggda villa.
 • Boyta

  361m2
 • Tomt

  1295m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  01VF8R
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: