Lavin Estates | Nybyggd villa i Formentera-stil
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Nybyggd villa i Formentera-stil

Fakta Bilder

348m2 3 Sovrum i Genova

Denna underbara fastighet, byggd med hög kvalitet, kommer att förföra dig med sin harmoniska blandning av chic/bohemisk arkitektur, inspirerad av resor genom Mexiko och Brasilien och, naturligtvis, med den livliga känslan av Balearerna. Ägaren har fångat de unika stilarna i varje land och skapat en unik bostadsyta där du omedelbart kommer att känna dig som hemma. Villan har ett stort vardagsrum/matsal med öppen planlösning och ett kök som är utrustat med vitvaror från Gaggenau. Resultatet med de elegant valda väggfärgerna och mikrocementgolvet med golvvärme är utmärkt och de olika tropiska träslag som används för terrasserna kommer att ge dig en känsla av lugn mitt i naturen. På denna våning finns också två sovrum med eget badrum, en läshörna, en öppen spis med tillgång till en privat terrass, samt poolen och den delvis täckta terrassen för att njuta av skuggan på sommaren. Den vackra handgjorda traditionella trappan leder dig till första våningen, där du hittar en lounge som också kan omvandlas till ett sovrum, samt det stora sovrummet med eget badrum med omklädningsrum och en egen privat terrass med vacker havsutsikt. Villan är ett certifierat passivhus som uppfyller alla energikrav. I källaren finns en tvättstuga, ett badrum och andra rum som kan användas antingen som sovrum, biograf eller gym.
 • Boyta

  348m2
 • Tomt

  514m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02S3O4
 • Badrum

  4
 • Pris

  3 500 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: