Lavin Estates | Nybyggd villa med havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Nybyggd villa med havsutsikt - Sold

Fakta Bilder

503m2 4 Sovrum i Costa d'en Blanes - Sold

Denna med högkvalitativa material byggda villa ligger på den mycket berömda kullen Costa d'en Blanes och på grund av sitt sydvästra läge har den en underbar havsutsikt. På bottenvåningen finns det fullt utrustade öppna köket med vardagsrum / matsal som öppnar upp till infinitypoolen med sitt stora terrasserade område. På första våningen, som nås via en hiss, har du alla fyra sovrummen med eget badrum och underbar havsutsikt. Den soliga takterrassen kan också användas som parkeringsplats, men villan har också ett garage för två bilar. Ytterligare egenskaper inkluderar ett SPA-område med inomhuspool, förinstallation för bastu, gym samt ett förråd / tvättstuga. Golvvärme, luftkonditionering h / c, en gästtoalett och ytterligare ett badrum bredvid den uppvärmbara poolen är ytterligare funktioner.
 • Boyta

  503m2
 • Tomt

  1027m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02P2HK
 • Badrum

  5
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: