Lavin Estates | Nybyggd villa med pool och takterrass med…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Nybyggd villa med pool och takterrass med panoramautsikt

Fakta Bilder

323m2 5 Sovrum i Santa Ponsa

En fantastisk, helt ny villa som sömlöst blandar modern elegans med medelhavscharm. Denna utsökta villa med 5 sovrum och 5 badrum lovar en oslagbar boendeupplevelse, komplett med en frodig trädgård, inbjudande pool och en hisnande takterrass med panoramautsikt över havet. Den öppna konceptlayouten förbinder sömlöst vardagsrum, matsal och kök, vilket skapar ett perfekt utrymme för underhållning eller bara njuta av familjetid. Köket är en kockdröm, utrustad med toppmoderna apparater och gott om bänkutrymme för kulinariska äventyr. Fem generöst stora sovrum ger komfort och avskildhet för dig och dina gäster. Varje sovrum är en lugn tillflyktsort, med stora fönster som gör att du kan vakna upp till utsikt över den vackert anlagda trädgården. Villan har fem lyxiga badrum, inklusive master ensuites, med moderna armaturer och finish. Gå ut till din privata oas, där en omsorgsfullt anlagd trädgård inbjuder dig att koppla av i skuggan av palmer eller njuta av Medelhavssolen. Den glittrande poolen är perfekt för ett uppfriskande dopp under varma dagar, och en rymlig terrass garanterar gott om utrymme för uteservering och lounging. Gå upp till takterrassen för att uppleva toppen av denna villas charm. Med fri havsutsikt som sträcker sig så långt ögat kan se, är detta den perfekta platsen för att smutta på cocktails i solnedgången eller titta på stjärnorna under ljumma nätter. Det är den perfekta platsen för att skapa varaktiga minnen med nära och kära.
 • Boyta

  323m2
 • Tomt

  953m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02TC13
 • Badrum

  5
 • Pris

  4 350 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: