Lavin Estates | Nybyggt radhus i El Terreno
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Nybyggt radhus i El Terreno

Fakta Bilder

189m2 3 Sovrum i El Terreno

Beläget i det trendiga distriktet El Terreno, i Palma, erbjuder vi dig detta vänliga och utsökt designade radhus, som har byggts med de bästa materialen i en modern medelhavsstil. Det är en idealisk egendom för året runt boende eller som fritidshus; fastigheten erbjuder allt du kan begära: nära till bekvämligheter, bra avskildhet, öppen havsutsikt, privat garage och pool, hiss. När det gäller fördelningen; bottenvåningen har, förutom ett garage för en stor bil och cyklar eller en moto; ett rymligt multifunktionsrum som kan vara för antingen ett ytterligare sovrum, ett kontor, ett gym eller biografrum. Det finns också en gästtoalett, tvättstugan, ett förråd och en veranda och solig uteplats med pool. Det finns hiss till de två övre våningarna, och på första våningen finns ett kök med öppen planlösning mot vardagsrum och matplats och även tillgång till en veranda med havsutsikt över hamnen i Palma. På denna våning har vi också ett förråd och en gästtoalett. Den andra nivån erbjuder 2 sovrum som delar ett badrum och en fin master svit med havsutsikt och. Framför allt har huset en trevlig takterrass där du kan njuta av den vackra utsikten över hamnen. När det gäller utrustningen har huset golvvärme, luftkonditionering varm / kall individuell i varje rum och vattenavhärdare.
 • Boyta

  189m2
 • Tomt

  131m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02GY0H
 • Badrum

  2
 • Pris

  2 290 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: