Lavin Estates | Nybyggt radhus med privat takterrass
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Nybyggt radhus med privat takterrass - Sold

Fakta Bilder

184m2 3 Sovrum i El Terreno - Sold

Terreno Twins har nyligen byggts i ett mycket centralt men ändå lugnt bostadsområde i Palmas kommande distrikt El Terreno. Två eleganta moderna radhus, var och en bestående av 2 bostadsnivåer plus källare och takterrass. Båda husen har samma storlek och funktioner. På bottenvåningen finns ett rymligt sovrum med dubbelsäng och ett barnrum eller kontor och ett badrum. Det stora sovrummet med eget badrum ligger på 1: a våningen, liksom en gästtoalett och det ljusa vardagsrummet och matplatsen i skandinavisk stil med ett modernt öppet kök med NEFF-apparater och BORA-induktionshäll med integrerad fläkt. Den rymliga privata takterrassen med lyxig jacuzzi, utomhusdusch och vacker utsikt över Bellver Castle inbjuder dig att koppla av och njuta av den mallorkinska solen och de varma sommarkvällarna, allt i hjärtat av öns huvudstad, Palma, inom gångavstånd från det populära Santa Catalina-distriktet och Palmas hamn. Ytterligare egenskaper hos fastigheten inkluderar golvvärme, luftkonditionering, inbyggda garderober, ekparkettgolv i vardagsrum och sovrum, moderna badrum med Zarci natursten, tvättstuga samt ett garage för en bil och flera stora förråd. I källaren finns möjlighet att inrätta ytterligare ett luftkonditionerat sovrum eller ett hobbyrum.
 • Boyta

  184m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02MI37
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: