Lavin Estates | Ocean Peace - radhus i El Terreno
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Ocean Peace - radhus i El Terreno

Fakta Bilder

94m2 3 Sovrum i El Terreno

Detta exklusiva nybygge består av endast 10 radhus som alla har vacker havsutsikt över Palmabukten och ligger i ett av Palmas bästa kvarter: El Terreno, bara ett stenkast från Bellverparken, trendiga områden Santa Catalina, Palmas centrum och den vackra hamnen med sin strandpromenad. Husen är fördelade på tre våningar och erbjuder gott om rymliga terrasser, uteplats med en mängd olika medelhavsväxter, en lounge på taket med avsvalkningspool som erbjuder fantastisk utsikt över Palmabukten och en absolut avkopplande atmosfär i hjärtat av staden. Dessutom syftar designen till att kombinera modern arkitektur med typisk medelhavskänsla som ger en elegant karaktär till utvecklingen. Material av hög kvalitet och detaljerad finish garanteras. Alla hus har mellan 2 och 4 sovrum, minst två badrum (ett av dem en-suite), öppet vardagsrum med fullt utrustat kök och en underjordisk parkeringsplats. Andra funktioner inkluderar luftkonditionering h / c, golvvärme, trä / natursten golv och ett fullt utrustat kök. Den byggda ytan varierar mellan 143 och 223 m², med vackra terrasser med havsutsikt mellan 66 och 105 m². Priserna för husen är mellan 675.000 € och 1.050.000 €. Färdigställande oktober 2021.
 • Boyta

  94m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02OYYR
 • Badrum

  2
 • Pris

  895 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: