Lavin Estates | Parhus i Camp de Mar
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Parhus i Camp de Mar - Sold

Fakta Bilder

68m2 3 Sovrum i Camp de Mar - Sold

Detta charmiga parhus är omgivet av en vacker trädgård och ligger i ett lugnt och eftertraktat bostadsområde, bara 2 minuter med bil från sandstranden och golfbanan i Camp de Mar. På övervåningen finns entrén, ett badrum, köket, vardagsrummet med matplats och öppen spis samt en terrass med vacker utsikt över grönskan. Dessutom finns det en takterrass som inbjuder till solbad. På bottenvåningen finns tre sovrum och ett badrum. Härifrån har du tillgång till ytterligare en terrass. Garage, elektrisk takvärme, luftkonditionering och förråd är en del av den ytterligare utrustningen.
 • Boyta

  68m2
 • Tomt

  425m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02PJYA
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: