Lavin Estates | Parhus i frontlinjen i Nova Santa Ponsa
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Parhus i frontlinjen i Nova Santa Ponsa

Fakta Bilder

256m2 3 Sovrum i Santa Ponsa

Välkommen till ditt drömboende vid kusten på bästa läge i Nova Santa Ponsa - ett utsökt parhus i frontlinjen inbäddat i det exklusiva området i en gated community. Med enastående panoramautsikt över havet och Malgratsöarna är denna fastighet en sällsynt pärla som erbjuder symbolen för lyxigt mallorquinskt boende. Bottenvåningen välkomnar dig med ett expansivt öppet vardagsrum och kök badat i naturligt ljus. Stora fönster ramar in det azurblå Medelhavet, så att du kan njuta av skönheten i din omgivning från bekvämligheten i ditt eget hem. Ett gästbadrum ger bekvämlighet, medan en dedikerad tvättstuga säkerställer att det praktiska inte äventyras. Din personliga fristad är komplett med ett rymligt garage som rymmer en stor bil. Gå upp till andra våningen och upptäck tre generöst tilltagna sovrum, var och en med eget badrum. Den genomtänkta layouten säkerställer integritet för varje medlem av hushållet, vilket skapar en idealisk tillflyktsort för familjer eller de som älskar att vara värd för gäster. Fastighetens sydvästra orientering garanterar ett överflöd av solljus hela dagen, året runt, badar ditt hem i värme och ger den perfekta bakgrunden för att koppla av vid den privata poolen. Dessutom erbjuder samhället en gemensam pool och ett gemensamt gym.
 • Boyta

  256m2
 • Tomt

  273m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  021413
 • Badrum

  3
 • Pris

  2 500 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: