Lavin Estates | Parhus vid havet i Nova Santa Ponsa
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Parhus vid havet i Nova Santa Ponsa

Fakta Bilder

225m2 4 Sovrum i Santa Ponsa

Detta fantastiska parhus ligger i det lugna Nova Santa Ponsa-området på Mallorcas sydvästkust och erbjuder fängslande havsutsikt från sitt första läge i ett charmigt samhälle med vackra gemensamma pooler. Bostaden är på ca 225 kvadratmeter och har ett rymligt vardagsrum/matplats som leder till en privat trädgård med utsikt över havet, ett välutrustat kök, 4 bekväma sovrum, 3 badrum, ett omklädningsrum och förvaringsutrymme. Den vackert anlagda gemensamma tomten, prydd med palmer och inbjudande pooler, ger invånarna en lugn medelhavsatmosfär och fascinerande havsutsikt. Bland bekvämligheterna märks luftkonditionering, centralvärme, öppen spis, dubbelglasade fönster och eleganta marmorgolv. Dessutom finns ett generöst privat garage på cirka 85 kvadratmeter. Njut av den vackra stranden i Port Adriano samt den exklusiva marinan Port Adriano, känd för sina exceptionella barer, restauranger och en seglings-, dyk- och paddelsurfskola.
 • Boyta

  225m2
 • Tomt

  300m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02G475
 • Badrum

  3
 • Pris

  2 150 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: