Lavin Estates | Privat lyxvilla med delvis havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Privat lyxvilla med delvis havsutsikt

Fakta Bilder

272m2 5 Sovrum i Santa Ponsa

Detta utsökta hus med 5 sovrum ligger i det prestigefyllda bostadsområdet Santa Ponsa och är en symbol för lyxliv. Exteriören har eleganta ljusblå fönsterluckor som ger fasaden en touch av sofistikering. Privatlivet är av största vikt, med en frodig trädgård som omsluter en mousserande pool, vilket skapar en lugn oas. Alla de 5 sovrummen garanterar komfort och bekvämlighet. Den stora sviten, en oas av lugn, vetter mot en privat terrass med utsikt över den omsorgsfullt anlagda trädgården. Ljusblå fönsterluckor erbjuder en sömlös blandning av estetik och funktionalitet, vilket gör att naturligt ljus kan filtrera igenom samtidigt som integriteten bibehålls. Gå upp till takterrassen, där panoramautsikt över havet trollbinder sinnena. Denna upphöjda plats blir en fristad för avkoppling och erbjuder en pittoresk bakgrund för soaréer i solnedgången. Jalusierna på terrassen ger skugga eller öppenhet, så att de boende kan skräddarsy sin upplevelse efter ögonblicket. I denna bostad, som präglas av Santa Ponsas anda, förenas inomhus- och utomhusliv på ett sömlöst sätt. Oavsett om man slappar vid poolen, njuter av avskildheten i trädgården eller njuter av den hisnande utsikten från takterrassen, är detta hem ett bevis på lyx i en eftertraktad bostadsenklav.
 • Boyta

  272m2
 • Tomt

  991m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02MHMJ
 • Badrum

  5
 • Pris

  3 950 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: