Lavin Estates | Radhus med pool och delvis havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Radhus med pool och delvis havsutsikt

Fakta Bilder

127m2 2 Sovrum i Santa Ponsa

Elegant radhus med havsutsikt till salu, beläget i ett exklusivt bostadsområde i Nova Santa Ponca. Inom gångavstånd till Port Adriano, dagliga bekvämligheter och sandstranden El Toro, har denna vackert renoverade fastighet en byggd yta över 2 huvudnivåer, och inkluderar en källare med 2 underjordiska parkeringsplatser och ett förråd. Man kommer in i ett vardagsrum med öppen planlösning och matplats med ett perfekt integrerat kök och ett gästbadrum med toalett och dusch. Det finns möjlighet att skapa ett 3: e sovrum. Badrummet på entréplanet leder till den bakre öppna terrassen, som rymmer ett bastuhus. Den soliga främre terrassen mot havet har en täckt terrass med golvvärme, för att utöka ditt vardagsrum året runt, ett professionellt utomhuskök, en privat trädgård (cirka 150 m') och privat pool (23 m'). På övervåningen har vi 2 sovrum, alla med utgång till en stor öppen terrass med havsutsikt och markiser. Båda badrummen har gott om förvaringsutrymme, indirekt belysning och havsutsikt från varje duschplats. I källaren (med direkt tillgång till huset) finns ett tekniskt rum med verkstad / förråd (11 m') och ett annat låsbart förrum från vilket du kan komma åt det gemensamma underjordiska garaget. Det finns 2 privata parkeringsplatser tillgängliga för dig. Andra funktioner inkluderar fönster med dubbelglas och lutningsfunktion, luftkonditionering (varm / kall), gas centralvärme, golvvärme, fiberoptiskt internet (300 MB), vattenavhärdningssystem. Detta mycket eftertraktade komplex, som alltid sköts med stor omsorg, erbjuder privat säkerhetstjänst, ett fitnessområde och en vacker stor pool och trädgårdsområde med utsikt över havet.
 • Boyta

  127m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02UGFM
 • Badrum

  2
 • Pris

  1 695 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: