Lavin Estates | Redo att bygga! Havsutsikt tomt med projekt och licens
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Redo att bygga! Havsutsikt tomt med projekt och licens

Fakta Bilder

702m2 0 Sovrum i Cala Vinyes

Denna byggtomt med havsutsikt ligger i det trevliga området Cala Vinyas, bara några minuter från en sandstrand och den eftertraktade stranden Cala Cap Falcó. Dessutom har Cala Vinyas utmärkta förbindelser med staden Palma och även med Portals och Santa Ponsa-regionen. Den nya ägaren kommer att kunna bygga sitt nya drömhem. Projektet består av en rymlig, modern villa som erbjuder njutbar utsikt över havet och grönskan. Villans källare kommer att ha ett garage för två bilar, vinkällare, lekrum, bastu och fitness. På huvudplanet kommer det att finnas ett härligt vardagsrum som smälter perfekt in i det moderna köket med öppen planlösning och direkt tillgång till en täckt terrass med en vacker infinitypool. Och slutligen kommer fastigheten att erbjuda totalt 4 gästrum med eget badrum och ett rymligt masterområde med privat terrass. Tveka inte att kontakta oss om du vill veta mer om detta projekt!
 • Boyta

  702m2
 • Tomt

  1650m2
 • Property ID

  02W8JF
 • Pris

  1 550 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: