Lavin Estates | Renoverad klassisk villa
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Renoverad klassisk villa

Fakta Bilder

373m2 5 Sovrum i San Agustin

Denna underbara fastighet ligger inom gångavstånd till Cala Major. Den byggdes 1930 och totalrenoverades 2017, både invändigt och utvändigt, med bevarad ursprungskaraktär. Villan har en prestigefylld entré med en välskött trädgård med aromatiska blommor. Genom en vacker trappa når vi husets främre område där poolen ligger och varifrån vi har en vacker utsikt över havet. Bottenvåningen är indelad i två vardagsrum, ett öppet kök och en gästtoalett. På första våningen har vi 4 dubbelrum, 3 badrum (ett en-suite) och ett rymligt vardagsrum. Ett av sovrummen har en stor terrass med fantastisk havsutsikt. Bredvid poolen finns en gästlägenhet med sovrum och badrum.
 • Boyta

  373m2
 • Tomt

  1630m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02GJQJ
 • Badrum

  4
 • Pris

  4 900 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: