Lavin Estates | Renoverad lägenhet i Santa Ponsa med terrass
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Renoverad lägenhet i Santa Ponsa med terrass - Sold

Fakta Bilder

65m2 2 Sovrum i Santa Ponsa - Sold

Denna lägenhet med 2 sovrum renoverades 2022 och ligger på 4: e våningen i ett mycket centralt läge. Den har en terrass på 28 kvm och utsikt över bukten i Santa Ponsa. Det är perfekt för dem som vill gå till stranden eller till restaurangerna i Santa Ponsa. Förutom de två sovrummen har lägenheten också ett komplett badrum med dusch och dubbelt handfat, en gästtoalett, ett vardagsrum med öppen planlösning och en tvättstuga. Fastigheten är utrustad med luftkonditionering varm / kall och golvvärme. En underjordisk parkeringsplats ingår, och ytterligare allmänna parkeringsplatser är tillgängliga precis framför fastigheten. Dessutom har den exklusiv användning av takterrassen.
 • Boyta

  65m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02QUUW
 • Badrum

  1
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: