Lavin Estates | Renoverad villa direkt vid yachtklubben
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Renoverad villa direkt vid yachtklubben

Fakta Bilder

408m2 4 Sovrum i Port Andratx

Den nyligen renoverade villan ligger direkt vid Club de Vela i Port Andratx, den framstående fiske- och yachthamnen i den exklusiva sydvästra delen av Mallorca. Restaurangerna, den lilla sandstranden, butikerna och stormarknaderna för dagliga behov kan lätt nås inom gångavstånd. Huset har ett rymligt vardagsrum och matplats, ett fullt utrustat kök, totalt fyra sovrum med en-suite badrum och ytterligare rum för fitness eller sovplatser. Förutom de många terrasserna, inklusive en takterrass med fantastisk utsikt över hela hamnen, har huset en medelhavsträdgård och två garage. Andra funktioner inkluderar golvvärme (värmepump), luftkonditionering w / c, öppen spis, ljudsystem, larmsystem och en swimmingpool.
 • Boyta

  408m2
 • Tomt

  600m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02QOIN
 • Badrum

  4
 • Pris

  5 275 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: