Lavin Estates | Renoverad villa i Nova Santa Ponsa
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Renoverad villa i Nova Santa Ponsa - Sold

Fakta Bilder

217m2 3 Sovrum i Santa Ponsa - Sold

Denna helt nyrenoverade villa i Nova Santa Ponsa har tre rymliga sovrum med badrum en-suite, ett generöst vardagsrum med öppen planlösning och matplats samt gott om utomhusutrymme med en stor pool och trädgård. Huset har totalrenoverats med stor uppmärksamhet på detaljer och är utrustat till en hög standard. Santa Ponsas centrum och marinan i Port Adriano kan nås på några minuter med bil. Ytterligare egenskaper: Inbrottssäkra fönster, tvättmaskin och torktumlare, fullt utrustat kök, golvvärme och luftkonditionering i hela huset, täckt parkeringsplats.
 • Boyta

  217m2
 • Tomt

  1460m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02U8BN
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: