Lavin Estates | Renoverad villa med havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Renoverad villa med havsutsikt

Fakta Bilder

324m2 4 Sovrum i Costa d'en Blanes

Denna moderna villa har totalrenoverats och byggts ut. På entréplanet finns vardagsrum och matsal, det öppna köket, ett sovrum, ett badrum och tvättstugan. Från den täckta terrassen leder trappor till trädgården och saltvattenpoolen. På övervåningen finns det stora sovrummet med eget badrum, ett andra sovrum med badrum och garaget för en bil. I källaren finns ett rymligt multifunktionsrum, som kan användas som ett annat sovrum eller som ett gym, och ett badrum. Utrustningen inkluderar luftkonditionering och centralvärme.
 • Boyta

  324m2
 • Tomt

  752m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02JX66
 • Badrum

  4
 • Pris

  2 650 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: