Lavin Estates | Renoverad villa med panoramautsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Renoverad villa med panoramautsikt

Fakta Bilder

180m2 3 Sovrum i Santa Ponsa

Denna villa ligger på en kulle och erbjuder en fantastisk panoramautsikt från Santa Ponsa till golfbanan bakom den och hela vägen till naturreservatet. Den omfattande renoveringen har just avslutats och fastigheten erbjuder nu ett harmoniskt designkoncept samt modern byggteknik som inte bara fokuserar på komfort året runt, utan framför allt på hållbarhet. 12 solpaneler med en effekt på 6KW står för fastighetens energiförsörjning. På ca 240m2 erbjuder denna villa gott om utrymme för avkoppling, liksom stora områden för underhållning. Vardagsrummet/matplatsen och köket ligger på den lägre nivån, även om de redan är högt belägna. Master-sviten med en stor terrass och ett rymligt badrum ligger på bottenvåningen, liksom ytterligare två sovrum, som delar ett badrum. Takterrassen med panoramautsikt hela vägen till havet flyter sömlöst in i den stora trädgården och poolområdet och erbjuder en perfekt plats för grillkvällar med familj och vänner. Olika täckta och öppna terrasser på alla nivåer i fastigheten erbjuder platser för avkoppling och mysiga sammankomster när som helst på året. Ett stort garage kompletterar utbudet av denna fantastiska fastighet.
 • Boyta

  180m2
 • Tomt

  950m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02SY72
 • Badrum

  2
 • Pris

  3 200 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: