Lavin Estates | Romantisk villa med havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Romantisk villa med havsutsikt - Sold

Fakta Bilder

331m2 4 Sovrum i Costa de la Calma - Sold

Denna perfekt underhållna villa med havsutsikt ligger i ett lugnt bostadsområde i Costa de la Calma, inte långt från havet och gränsar till en grön zon. De som förknippar ön Mallorca med romantiska fincas med citrus- och olivträd samt palmer i kombination med de typiska rosa-röda bouganvilles kommer att hitta sitt lilla paradis här. Villan, med tidlös medelhavsfincastil, byggdes med stor uppmärksamhet på detaljer och högkvalitativa material på en parkliknande tomt. Huvudbyggnaden rymmer masteravdelningen med omklädningsrum, sovrum, privat solterrass och badrum en suite på övervåningen. På huvudnivån finns förutom det öppna vardagsrummet med matplats och öppen spis också det högkvalitativa lantköket - den stora terrassen med havsutsikt ligger också på denna nivå. På nedre våningen finns ytterligare två sovrum, alla med eget badrum. I uthuset finns en generös tvättstuga, ett dubbelgarage samt förråd, en bastu och ett fantastiskt utekök, som inbjuder dig att umgås med vänner och familj. Den stora utomhuspoolen är inramad av många solterrasser och den idylliska trädgården. Fastigheten erbjuder flera möjligheter att öka antalet sovrum med relativt enkla medel. Övriga tillägg: larm, centralvärme, luftkonditionering, pool.
 • Boyta

  331m2
 • Tomt

  2194m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02GVTP
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: